Storingsnummer: 0314 - 62 15 57

  • Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden!

    €0,00

    Beschrijving

    Voor al uw elektrotechnische  werkzaamheden!
">

Verduurzamen


Hét thema van het moment en de toekomst!
Of het u nu gaat om het reduceren van de CO2 uitstoot van uw woning of bedrijf, het gasloos maken van uw woning of dat u ‘gewoon’ wil besparen op uw energierekening, verduurzamen is de oplossing. Als elektrotechnisch installatiebedrijf spelen wij een grote rol in het verduurzamen van gebouwen!

En ook wanneer bovenstaande redenen u nog niet geheel overtuigen om te verduurzamen dan is de kans groot dat er regelgeving komt – of gaat komen- die u er aan toe willen zetten om dit wél te doen. Zo moeten kantoren groter dan 100m2 bijvoorbeeld op 1 januari 2023 minimaal energielabel C hebben. Anders mag dit kantoor niet meer als zodanig worden gebruikt.

Slimme LED-verlichting

De eerst stap is natuurlijk uw bestaande verbruik proberen te verminderen.
Een eenvoudige manieren om dit te bewerkstelligen is om uw bestaande verlichting te vervangen door LED-verlichting. LED verlichting verbruikt maar liefst 60- tot 90% minder stroom!
Daarnaast gaat een LED-lamp al snel twee tot vier keer langer mee, en dat maakt LED nog goedkoper en minder vervuilend.
Nog een eenvoudige stap om uw energieverbruik te beperken is het plaatsen van bewegingssensoren in plaats van -of in combinatie met - schakelaars. Hiermee zorgt u er voor dat uw verlichting nooit onnodig brandt.

Laat de zon uw energierekening betalen!

Als we 0,00008 % van de binnenkomende zonne-energie zouden benutten dan zouden we al voldoende energie hebben voor de wereldwijde vraag. Het is natuurlijk zonde om deze enorme natuurlijke energiebron niet te gebruiken. Als particulier heeft u uw zonnepanelen al naar gemiddeld 6 á 7 jaar terugverdient (zonder subsidie!) en kunt u vervolgens nog 15 jaar profiteren van gratis energie! (bron consumentenbond.nl)  (https://www.consumentenbond.nl/zonnepanelen/terugverdientijd-zonnepanelen). 

Elektrisch verwarmen!

Doordat de doelstelling van het minder uitstoten van CO2 grotendeels behaalt moet worden door het terugdringen van het gasverbruik wordt de vraag naar elektrisch verwarmen steeds groter. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van een geschikte manier van verwarmen voor uw woning of bedrijf. Afhankelijk van de situatie zullen wij u aanraden een warmtepomp, elektrische luchtverwarmer of infraroodpanelen te gebruiken.

Collecties

Foto's

wp20160229164323pro

voor al uw elektrotechnische werkzaamheden!

Beumer Elektrotechniek B.V.
Burg.Langmanweg 5
7021 BL Zelhem
Telefoon: 0314 - 62 15 57
E-mail: info@beumer-et.nl

© 2024 · Beumer elektrotechniek B.V. · qlant, imago & ontwerp